Beschrijving

Inrichting

Legenda
* OPENINGSFOTO: jachthuis in het midden, dienstwoning wachtmeester van het domein (links op openingsfoto), en rechts de zadelkamer en begin van de paardenstallen.
* LOGO landgoed (acquarel) met kasteel en pigeonnier ( zeer zeldzame nog overgebleven houten duiventil, 18e eeuws statussymbool van de adel, voor vierhonderd duiven).

Het betreft een volledig gerestaureerd jachthuis op een eeuwenoud landgoed van thans nog 6 ha met kasteel, pigeonnier, en slotpark met bijzondere eeuwenoude bomen. Het geeft exclusieve toegang tot slotpark en riant zwembad, en is ingedeeld in twee vleugels van elk twee etages met een eigen voordeur. De Oostvleugel
(App I) telt drie slaapkamers, waaronder een met balkon; de Westvleugel (App II) 2 slaapkamers.

Het jachthuis is ideaal voor 6+4 personen, maar is uitherust voor 8 + 6 pp.

N.B. Op dit moment, donderdag 21 November 2013, is het hele jachthuis, Oost- en Westvleugel, nog
b e s c h i k b a a r gedurende bijna de hele maand December, dus met name gedurende de Kerstweek Zaterdag 21 tot Zaterdag 28 December 2013. De week vanaf Zaterdag 28 is al geboekt.

VANAF 1 JULI 2014 ZAL NAAR GEPLAND EEN VOLLEDIG GEEQUIPEERDE DÉPENDANCE, ALS “GARÇONNIÈRE,” BESCHIKBAAR ZIJN, MET TOILET, DOUCHE EN DUBBELE WASTAFEL, OP 50 METER AFSTAND, WAARDOOR NOG 4 (JONGE / 12 – 29 JAAR) PERSONEN EXTRA KUNNEN WORDEN GEHUISVEST, MET DE ZELFDE VOORECHTEN VERBONDEN AAN DE OOST- EN WESTVLEUGEL VAN HET JACHTHUIS. TWEE ONDERLING VERBONDEN KAMERS, EEN MET DUBBEL BED EN EEN MET STAPELBED. DE PRIJS ZAL ZIJN: 25 E PER NACHT PER PERSOON.

VOOR MEI – AUGUSTUS 2014 ZIE DE REGELS VERDER HIER ONDER.

– TUSSEN ZATERDAG 4 JANUARI EN ZATERDAG 24 MEI
– TUSSEN ZATERDAG 7 JUNI EN ZATERDAG 28 JUNI
– TUSSEN ZATERDAG 12 JULI – 19 JULI
– TUSSEN ZATERDAG 26 JULI EN 16 AUGUSTUS
– TUSSEN ZATERDAG 24 AUGUSTUS EN ZATERDAG 3 JANUARI 2015

DE AFGELOPEN JAREN WERDEN VAAK BOEKINGEN AANGEVRAAGD VOOR WEKEN IN DE MAANDEN MEI EN JULI – AUGUSTUS. HELAAS WAS HET DAN TE LAAT. MEESTAL WAS IN IEDER GEVAL DE OOST- O F DE WEST VLEUGEL REEDS VERHUURD. HET ZELFDE GELDT VOOR DE KERST – NIEUW JAAR PERIODE

BOEKINGEN VOOR HET HELE JACHTHUIS GEDURENDE DIE PERIODE IN 2014 VINDEN DAAROM HET BEST IN HET VOORAFGAANDE JAAR PLAATS (9 boekingen vorig najaar) OF IN HET VOORJAAR.

HET HUIS IS IDEAAL VOOR EEN VAKANTIE VAN 2 BEVRIENDE FAMILIES OF OUDERS MET HUN ZOON/DOCHTER + PARTNER EN (KLEIN) KINDEREN, DANKZIJ DE MOGELIJKHEID VAN EEN “LIVING APART TOGETHER,” SAMEN ZIJN ALS MEN WIL VOOR ETEN OF SPELEN, ZWEMMEN, FIETSEN, WANDELEN, UITSTAPJES; ZICH TERUGTREKKEN NAAR EIGEN DOMEIN ALS MEN WIL OF EEN MOMENT RUST ZOEKT.

Bovendien bestaat OP DIT MOMENT NOG de mogelijkheid voor euro 65 p.w.een extra kamer te huren met een eenpersoonsbed, op 2 minuten afstand van het Jachthuis, boven de paarden stallen.

Open haarden, antieke meubelen en wandversiering uit familie bezit enerzijds; anderzijds alle moderne confort en luxe, zoals dubbele beraming (ook in de zomer aangenaam, waar de dikke muren het huis toch al relatief koel houden), extra isolering, electrische muurverwarming, in elk vertrek autonoom regelbaar, 3 badkamers (ligbad, douches), 4 WC’s, aparte koelkasten, aparte vrieskast, aparte wasmachines, aparte droogmachine, vaatwasmachines; TV’s, Video- en DVD apparatuur, telefoon; tuinmeubilair, ligstoelen, barbecues; fietsen (5 voor kinderen van 3 – 17 jaar en 2 voor volwassenen), huis en tuin spellen; een speeltuintje met PicNic tafel + banken, klimtoren, schommrels en glijbaan op 50 m afstand maar binnen (eventueel gewenst toe) zichtsveld, etc..]

De Oostvleugel (App I) geeft exclusieve toegang tot een hoger gelegen zwembad met telescopische overkapping, in 2011 geinaugureerd. Dit nieuwe zwembad van 10 x 5 meter bevindt zich op een riante, afgezonderde, plek in het slotpark op 50 meter afstand van het jachthuis.

Bij huur van het gehele jachthuis (Wester- en Ooster vleugel) hebben ook de gasten van de Westvleugel (App II) toegang tot dit nieuwe en indien nodig, overdekte zwembad; periode in principe mei – september.

Zie voor het overige, de beschrijving onder ID 1091 en ID 1029, Pavillon de Chasse Oostvleugel ( App I) en Pavillon de Chasse Westvleugel ( App II) . En voor reacties van eerdere gasten, de HOMEPAGE van onze eigen website:
www.chateau-de-villers.gites.nl

Aanwezig: Afwasmachine, Wasmachine, Droger, Handdoeken, Kinderledikant, Kinderstoel, TV, Internet, Bad, Haard.

Overige opmerkingen

De Oostvleugel is in principe bestemd voor 6, de Westvleugel voor 4 personnen. Echter, in beide huiskamers staat een canapé, die in een handomdraai om te zetten is in een heel comfortabel tweepersoonsbed.

Toegang tot het Slotpark, waar ook het zwembad is gelegen. Geheel los daarvan, het jachthuis met tuin en boomgaard beslaat zelf 3ha om te ontdekken en in te wandelen – en voor het vrij vergaren van verse kersen, pruimen, noten, peren en appelen, al naar gelang het seizoen.

Contactformulier

Via onze advertentie op gites.nl