Inrichting

”Gîtes de France” heeft aan deze gîte, de Oostvleugel van het jachthuis met 3 slaapkamers in de Champagne en met exclusieve toegang tot riant zwembad en slotpark, officieel 4 aren (épis) toegekend; d.w.z. 4 sterren.Huiskamer met open haard van ”pierre de taille”/ natuursteen + keuken (37.5m²+ 4m²), oven + pyrolyse en vier inductie kookplaten, microwave, vaatwasmachine, koelkast, vrieskast, wasmachine, droogmachine; satellite kleuren TV + video en DVD, telefoon, 2 wc’s, 2 badkamers (bad en douche), 3 slaapkamers; snelkookpan,barbecue, tuin ameublement, ligstoelen. Electrische muurverwarming in alle vertrekken. N.B. Canapé van zithoek met bankstel is eenvoudig om te zetten in een zeer confortabel tweepersoonsbed in geval van huur door meer dan zes personen.

Het gerenoveerde voormalige kamertje van de stal jongen, die indertijd dag en nacht op paarden en koeien lette, midden boven in de grote stal nabij het jachthuis is voorzien van een eenpersoonsbed met bovenbouw en eventueel als supplement te huur voor 65 euro per week.

N.B. VANAF 1 JUNI ZAL OP DIE ZELFDE PLEK EEN VOLLEDIG GEEQUIPEERDE DÉPENDANCE ALS “GARÇONNIÈRE,” BESCHIKBAAR KOMEN, MET TOILET, DOUCHE EN DUBBELE WASTAFEL, OP 50 METER AFSTAND VAN HET JACHTHUIS, WAARDOOR NOG 4 (JONGE / 12 – 29 JAAR)) PERSONEN EXTRA KUNNEN WORDEN GEHUISVEST, MET DE ZELFDE VOORRECHTEN VERBONDEN AAN DE OOSTVLEUGEL VAN HET JACHTHUIS. HET ZIJN DAN TWEE ONDERLING VERBONDEN KAMERS, EEN MET DUBBEL BED EN EEN MET STAPELBED. DE PRIJS ZAL ZIJN: 25 E PER NACHT PER PERSOON.

Garage en Paardenstalling mogelijk.

Het gaat om een met antieke meubelen ingericht, geheel gerestaureerd jachthuis met 2 gites, geschakeld, in het hart van het historische Argonne woud, dat daarenboven is voorzien van alle moderne confort zoals dubbele beraming, extra isolatie etc.

Aansluiting WiFi.

Ook het h e l e jachthuis, Oostvleugel en Westvleugel, kan worden gehuurd. Zie “Pavillon de chasse, Westvleugel (App II)” met 2 slaapkamers en de combi pagina ”pavillon de chasse/jachthuis, Ooster & Westervleugel” op deze site.

Aanwezig: Afwasmachine, Wasmachine, Droger, Strijkijzer, Beddengoed, Handdoeken, Kinderledikant, Kinderstoel, TV, Internet, Draadloos internet, Bad, Haard.

Zwembad

OP 16 MEI 2011 IS HET OVERDEKTE PRIVE ZWEMBAD (5 x10m) OFFICIEEL GEINAUGUREERD

Exclusieve toegang tot het Slotpark, waar ook het zwembad is gelegen. Geheel los daarvan, het jachthuis met tuin en boomgaard beslaat zelf 3ha om te ontdekken en in te wandelen – en voor het vrij vergaren van verse kersen, pruimen, noten, peren en appelen, al naar gelang het seizoen. Een kleine speeltuin met klimtoren, schommels en glijbaan is terzijde maar desgewenst in het gezichtsveld van het jachhuis gelegen;v erder treft u huiskamer spellen aan, boeken, kindervideos, kricket, badminton. Er zijn 5 kinderfietsen aanwezig voor leeftijd 3 – 17 jaar, en 2 fietsen voor volwassenen.

Het bestaande zwembad is medio vorig jaar op de zelfde riante plek vervangen door een luxe, verzonken zwembad van 5 x 10 meter; gedeeltelijk120 cm, gedeeltelijk 180 cm diep (waterniveau).
De overkapping (15 lang X 6.80 breed X 1.98/2.28 m hoog) is tijdens de zomermaanden gemakkelijk elektrisch (zonnen energie) in elkaar te schuiven, zodat het zwembad zelf geheel in de open lucht komt te liggen. Het zwembad is zo niet alleen in juli – augustus, maar zeker ook in de maanden juni en september en zelfs in mei en oktober te gebruiken.

De gasten van het jachthuis, de Oostvleugel (App.I) hebben in principe exclusieve toegang tot dit zwembad, eventueel in overleg met de eigenaar als deze aanwezig is.

Sinds medio vorig jaar is ook de renovatie van de rechter vleugel van de ‘grande ecurie” voltooid met

– nieuwe fraaie hardhouten paardenboxen naar model van 18 e eeuwse boxen op landgoederen als deze, maar met elk 12m2 ruimte, en een

– top kwaliteit (Cornilleau outdoor 55) tafeltennis set-up met toebehoren.

Overige opmerkingen

In het jachthuis bevinden zich twee woningen, geschakeld. Hier gaat het om de Oostvleugel ( App I) met drie slaapkamers.

Zie ook de Westvleugel (App II) met 2 slaapkamers van dit jachthuis op deze website; en de combi pagina voor het hele pavillon de chasse / jachthuis, Ooster- en Westervleugel: de ideale combinatie voor twee bevriende of verwante echtparen dan wel ouders in de Westvleugel met kinderen en kleinkinderen in de Oostvleugel – living apart together whenever they wish.

Contactformulier

Via onze advertentie op gites.nl