Inrichting

”Gîtes de France” heeft aan deze gîte, de Westvleugel van het jachthuis met 2 slaapkamers, officieel drie aren (épis) toegekend; d.w.z. drie sterren.
Voor reacties van onze gasten, zie ook de HOMEPAGE sectie van onze eigen website:
www.chateau-de-villers.gites.nl

Huiskamer met keuken (4 electrische kookplaten, snelkookpan, een magnetron en een oven, alsmede 2 koelkasten); eethoek en open haard van ”pierre de taille” (36m²); sinds 10/8/013 (satellite) flatscreen Samsung smart TV met smart hub en USB socket, DVD, 2 wc’s, badkamer met douche, 2 slaapkamers (master bedroom met dubbel bed/ 2e kamer met afzonderlijke lits jumeaux; elektrische (muur)verwarming in elk vertrek; barbecue, tuin ameublement, ligstoelen. N.B Canapé in zithoek is eenvoudig om te zetten in een zeer confortabel tweepersoons bed (in geval van huur door meer dan vier personen).

Het voormalige kamertje van de staljongen, die indertijd dag en nacht op de koeien lette, midden boven in de grote stal nabij het jachthuis is voorzien van een eenspersoonsbed met bovenbouw en eventueel als supplement te huur voor 65 euro per week.

N.B. VANAF 1 JUNI 2014 ZAL OP DIE ZELFDE PLEK EEN VOLLEDIG GEEQUIPEERDE DÉPENDANCE ALS “GARÇONNIÈRE,” BESCHIKBAAR KOMEN, MET TOILET, DOUCHE EN DUBBELE WASTAFEL, OP 50 METER AFSTAND VAN HET JACHTHUIS, WAARDOOR NOG 4 (JONGE / 12 – 29 JAAR)) PERSONEN EXTRA KUNNEN WORDEN GEHUISVEST, MET DE ZELFDE VOORRECHTEN VERBONDEN AAN DE WESTVLEUGEL VAN HET JACHTHUIS. HET ZIJN DAN TWEE ONDERLING VERBONDEN KAMERS, EEN MET DUBBEL BED EN EEN MET STAPELBED. DE PRIJS ZAL ZIJN: 25 E PER NACHT PER PERSOON.

Garage en Paardenstalling mogelijk.

Het gaat om een, met antieke meubelen ingericht, geheel gerestaureerd jachthuis met twee vleugels: 2 gites, geschakeld in het hart van het historische Argonne woud.

Aansluiting WiFi met toegang tot hoge snelheid internet per satelliet middels TOOWAY (3.6Mbps/384kbps).

Ook het hele jachthuis kan worden gehuurd. Zie Pavillon de Chasse/Jachthuis, Oostvleugel (App I) met 3 slaapkamers of Pavillon de Chasse/Jachthuis, Ooster en Westervleugel als combi op deze site.

Aanwezig: Afwasmachine, Wasmachine, Strijkijzer, Beddengoed, Handdoeken, Kinderledikant, Kinderstoel, TV, Internet, Draadloos internet, Haard.

Overige opmerkingen

In het jachthuis bevinden zich twee woningen, geschakeld. Hier gaat het om App.II met twee slaapkamers

Zie ook App. I met 3 slaapkamers van dit jachthuis op deze website; en de combi pagina voor het hele pavillon de chasse / jachthuis: de ideale combinatie voor twee bevriende of verwante echtparen dan wel ouders in App.II met kinderen en kleinkinderen in App. I

Contactformulier

Via onze advertentie op gites.nl